Tak čaute a som tu čom som sľubil je 15.00 a mám tu horúcu tému, tak prosím všetci sa do tejto diskusie zapojťe. Aká bola pre Vás najzaújímavejšia udalosť na Slovensku v Januári. Či toje z ekonomiky, zo showbizu, z hudby, z médií alebo z politiky ...
keď si to tak zosumarizujem, mám prehľad v minime veciach
aale tak napríklad som velice mocno sledovala obdobie s plynovou krízou v nádeji, že budeme mať prázdniny. nič to, že zbytočne
alebo... a to by bolo, hádam, aj dosť
No asi budem trošku od témy ako ostatný ale zhrniem to týmto:
Slovák, Čech a Rus. Slovák sa chváli: -My máme euro, máme euro. A čo máte vy? No čo máte vy?
Čeh: Plyn.
Rus: Kohútik od plynu.
ja nevieeem ja take veci neriesim ze naj vec roku 2008... hm po polroku na sterdnej som zistila ze moj spoluziak je moj bratranec a spoznala som vela ludi a jedneho uplne super cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2.zaúmavé udalosti nepoznám
3.zaUJImava udalosť bola určite plynová kríza
aale tak napríklad som velice mocno sledovala obdobie s plynovou krízou v nádeji, že budeme mať prázdniny. nič to, že zbytočne
alebo... a to by bolo, hádam, aj dosť
Slovák, Čech a Rus. Slovák sa chváli: -My máme euro, máme euro. A čo máte vy? No čo máte vy?
Čeh: Plyn.
Rus: Kohútik od plynu.