Ježišmária, čo by stre urobili, keby ste vedeli o niekom kto patri len Vám a bol by hrozne dobrý priam až úžasný v tom že existuje ? A Vy by ste si uvedomovali, že ci sa vi Vašim živote stalo, že ste dostali takého človeka z vyšších sfér práve VY.
Asi by som najprv dlho neverila, že je to naozaj tak, ako to vyzerá. A keby som sa uistila, že nie, nie sú to ružové okuliare, taká je realita, tak by som si ho nadovšetko vážila. Snažila by som sa, aby pri mne bol šťastný.
Dakujem všetkým, čo odpovedali a pre tých ktorý ma nepochopili, je mi to ľuto, ale prajem Vám niečo takéto zažiť povedala by som to iste čo napísal @ 10 ale v krajšom prevedení "Idem vybuchnúť od šťastia"
fuuha to je silne slovo povedat ze ti niekto patri....bud stastna ze s nim mozes byt a nechaj mu priestor presne taky ako keby si s nim nebola. a to je vsetko, lebo nikto nikomu nepatri, akurat mozme byt stastni ze sa nachvilku stretnu nase svety ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
and i have so there is nothing to think about.. just live, care and most important.. love (each other)
Ešte raz Ďakuejm @ v šetkým
@ mrnesmely @ jaro1991 @ istsinka @ kolini @ drilo @ n0win0u @ rabbitko9 @ adinqa @ johnysheek @ ujoperun @ lenkaska1
@ die @ weeninka @ lenuska175
Prosm ťa, že si TOTO nemyslela vážne ?? Ako ti môže niekto patriť ?!! ....