Ahojte ... Chcela by som sa vas opytat, taku jednu otazku ... a teda, Dievcata: pozvali ste uz niekedy chlapca, ktory sa vam pacil niekam ? Chalani: Ako beriete, ked vas pozve nejake dievca von/na kavu/ niekam ... Myslite si, ze je to pre dievca ponizuju
ešte tak prvá ho nejak kontaktovať, napísať mu alebo niečo také. Ale zavolať von som ho neskúšala. Skôr je pre mňa prijatelnejšie mu veľmi výrazne naznačiť kam by som chcela ísť a ak má záujem tak sám zavolá. Podla mňa lepší postup ako ho narovinu niekam pozvať.
co je akoze na tom ponizujuce ked pozve dievca chalana von? alebo ked ona zacne jednat ako prva....
uplne normalna vec, taka ista ako ked muz pozve zenu.
A prečo by sa ľudia mali riadiť nejakými návodmi, ktoré tu existujú tak dlho ako ľudstvo samo? Prečo musia mať všetci na Vianoce stromček? Prečo by sme mali jesť kapra? Nepiť alkohol a nefajčiť? Prečo by sme nemohli mať partnerov starších o desiatky rokov? pretože to niekto povedal? pretože to je zaužívané, nemorálne alebo zakázané? A čo ak to tak nie je?
Prečo by mal trošku hanblivejší chalan ostať sám? Len preto, lebo on musí pozvať dievča?
Nie sme v stredoveku, aby to bolo ponižujúce... prečo sa baby samé diskriminujú. Normálne niekoho pozvem von, čo je na tom také strašné... A spravila som to neraz.
Nie je to vôbec zlé. Je to ešte lepšie si myslím. Chlapec si je istejš( ked sa mu páči), a všetko ide ľahšie. Lenže ženy majú tendenciu veci komplikovať. Hrajú sa na nedostupné a ich srdce si musíme zaslúžiť.
za účelom páriacich rituálov nie, lebo som po prvé nemožná a po druhé zadaná (a ešte tým aj opovrhujem )
za účelom sociálneho kontaktu s takmer neznámym človekom som pozvala aj bola pozvaná, a odhliadnuc od miestami veľmi awkward závanov prvého rande to bolo vždy veľmi príjemné
@daarkness teraz lákam chlapcov na oznamká Poviem mu, že má jedno u mňa, a že by som mu ho rada dala .. a on to nejako pochopí a vzájomne sa dohodneme na kávičke. Alebo naznačím, že sme už dlho nepokecali .. .
@spisovatel prečo chlapom ničí ego, keď zaplatí žena? ja by som sa cítila blbo, keby mi všetko platil priateľ, príde mi to príživnícke, aj keď je milé občas sa"naťahovať" s chlapom a vysvetľovať mu, že dnes už je bežné,že platí aj žena asi si veľmi galantný, ale nemyslím si, že by sa dievča urazilo, keď chce zaplatiť ak ťa pozvala
@spisovatel som %zena a tiež mám problém s prijímaním darčekov, asi dáky komplex alebo čo, nikdy sa neviem tváriť extra prekvapene alebo dostatočne vďačne a potom to vyzerá blbo, preto som radšej keď zaplatím ja
hmm.. nie, nepozvala musel by to byť niekto fakt top, aby som sa zaprela a urobila to a proste nie, neviem prečo ak sa ti ale strašne strašne páči, skús, zrejme tú odvahu ocení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
-.-
až do momentu kedy nemám záujem byť niečo viac a ona furt otravuje..
uplne normalna vec, taka ista ako ked muz pozve zenu.
akurat neviem co je to za paradox, ze ma pozyvaju vtedy, ked s niekym som a vacsinou odmietnem, lebo nemam potrebu spoznavat nove zeny
Prečo by mal trošku hanblivejší chalan ostať sám? Len preto, lebo on musí pozvať dievča?
za účelom sociálneho kontaktu s takmer neznámym človekom som pozvala aj bola pozvaná, a odhliadnuc od miestami veľmi awkward závanov prvého rande to bolo vždy veľmi príjemné
Ale aj keby som to nemal tak je to niečo čo by som už len zo slušnosti nevedel urobiť. Asi som tak naučený..