Odo mna netradicna "anketna" otazka. Je podla Vas dolezitejsie, stale hovorit niekomu (nemyslim len partnerske vztahy) ze ho mate radi, alebo radsej mu to "prakticky" dokazovat? Co je podla Vas dolezitejsie?
podla mna sú dôležité obe veci... ľudia by si mali dokazovať lásku činmi aj slovami... aj mojej kamoške poviem, že ju mám rada, ale jej to aj dokazujem...
idealna je kombinacia oboch.Ale nikdy to netreba prehanat.Mozno len ja som divna,ale ked mi priatel stale opakovat aka osm uzasna a podobne lichotky,za schvilu mu nielenze prestanem verit,ale zacne ma to poriadne otravovat.Co som madonna na piedestaly,aby ma stale oslavoval?!
hmm podla mna nie je umenie naucit sa to rozpravat, ale horsie dokazovat..za ludi by predovsetkym mali hovorit ciny, skutky...a nie bla bla a skutek utek....o com to je???ale podotknem, je dolezite to obcas aj povedat, takze v tomto taham s amande
myslim ze aj hovorit a aj dokazovat... lebo ak niekomu tvrdite ze vam na nom zalezi, ale ciny hovoria uplne nieco ine, tak je to jednoznacne jasne ze na neho serete
Amande: uplne s tebou suhlasim...malo by to byt v rovnovahe....ak by ti stale clovek hovoril ako ta ma rad a aka si skvela...uz to neberies ako dokaz toho ako ta ma rad ale ako rutinu a to nie je dobre...
Rob všetko tak ako to cítiš. Ale ak ten alebo tá to od teba stále vyžaduje ústne tak to môče mať 2 riešenia. 1, Necíti tvoju Lásku tak chce aby si to povedal aspoň ústne alebo 2. chce si byť tvojou láskou istý
ako pre koho,niekto ma rad prekvapenia,nniekto ich nemusi,niekto ma rad dlhe slovne prejavy lasky,a niekto sa pri tom citi trapne..ludia su rozny a ked niekto najde tu pravu lasku,na cely zivot zisti co ma alebo nema robit aby ju potesil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov