Nie, nechcem vedieť či si mám dať piercing... Ten si dať chcem, a je mi jedno čo kto na to.. Ale, z akého materiálu ? Nejak som nepostrehol rozdiel, osobne rozmýšľam medzi titánom a oceľou.
@inequity O tom plaste som už počul Ja som striebro tiež vylúčil, skôr som rozmýšľal nad titánom, ale neviem aké sú tam rozdiely medzi oceľou a titánom..
titan je lepsi nez ocel,na ocel zevraj moze telo dakedy zle zareagovat ale titan je o trosku drahsi...a ten plast,ten tiez neni zly ale ten je najepsi hlavne pri jazyku
@spekacik to je jeden z rozdielov, cenový, ale je mi to viac či menej jedno zase nejaký veľký rozdiel to byť nemôže... A tie plastové som videl aj do obočia, na internete, ale nepoznám nikoho kto by to mal
da sa aj ten plastovy ale pocul som od viacerych ludi a celkovo je to zname ze titan je lepsi nez ocel ..ja som si do jazyka tiez dal titan,teraz mam jednu gulicku titanovu a ta druha je plastova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Striebro NIKDY. (Úlomky, následná rakovina)