Otázka na baby. Keď vás niekto vidí v plavkách tak vám to vôbec nevadí. Ale, akonáhle by vás mal niekto vidieť v podprsenke, nastáva koniec sveta. Prečo ?
mne to nevadí, ja aj na chate som sa z trička do trička pred chalanmi prezliekla bez mihnutia oka so slovami "neuvidíte viac ako cudzí ľudia na kúpalisku"
skôr mi vadia fotky dievčat v podprsenke ako v plavkách (samozrejme niekde na pláži či na kupku)... tie kúpaliskové sú ako spomienka, že boli sme partia na kupku, zatiaľ čo tie podprsenkové sú ako zámer "kukni na tie cecky"
@rischo ja som minule behol kamarátke na intráku do izby a prezliekala sa, skoro dostala záchvat a v plavkách bez problémov... Tiež som sa o tom s ňou dnes bavil, a povedala mi že neviem prečo..
Podľa môjho skromného názoru, že je hto hlavne o tom, že plavky vo vacsine pripadov su spojene s morom, kupkom, bazenom .a na takych priestranstvach by tam mal ibyt vsetci v plavkach. takze to nei je nic unikatne. Preot je ine ked sa zena ma vyzliect do podprsenky ked us vsetci obleceni...
ked je zena sama s muzom a v podprsenke, vo väcsine pripadov pojde ta podprsenka dole, alebo je to aspon1. co muza napadne.a preto sa zeny nerady takto ukazuju pred muzmi, niektore hej , ale vacsina si vybera poriadneho chlapa
mne vadí aj keď ma niekto vidí v plavkách. neriešim to len na dovolenke v zahraničí. tam mi je to nejak všetko jedn ale byť len v podprsenke mi príde intímnejšie ako plavky, tak pret
neviem..ja to nejako prudko neriešim, proste pred hocikým sa jednoducho do spodného prádla nevyzlečiem...pokiaľ je to spodné prádlo krajkové, tak vtedy sa fakt vyzliekam, prípadne nechávam vyzliekať len od určitej osoby...v plavkách ma toto leto hádam ani nikto nevidel, ak nerátam cudzích ľudí na dovolenke ale ako je to pravda, že spodné prádlo je proste intímnejšie, ale zas...ak sa potrebujem prezliecť a niekto tam je a pokiaľ na mňa nečumí ako chorý, tak to neriešim... vec názoru, vec hanblivosti, vec človeka...
vôbec mi to nevadí, tak vždy argumentujem doma aj na intráku,že však to je ako v plavkách jako ja v podprsenke a nohavičkách som absolutne bez hanby D ale kebyže len spadnuté ramienko mám, hanbím sa jak pes
@smajdalf mne nevadi, ked ma vidia ci v plavkach, ci v spodnej bielizni, ja uz som rezistentna...a v podstate mi to vzdy bolo jedno.....pre yenz je spodna bieliyen asi intimnejsia....ale podla mna principialnz roydiel tam nie je
ja neviem ...ale tak, je to iné, keď som na kúpalisku a sú tam VŠETCI v plavkách....a je iné, keď sú všetci oblečení a ja v spodnom prádle...možno keby boli všetci v spodom prádle, tak je to iné...cítila by som sa asi ako na tom kúpalisku..... nvm...
Nevadí mi ani keď ma niekto vidí v spodnom prádle. Na telesnú mame s chlapcami spoločené šatne, takže keby mi to vadilo asi by som sa nemohla prezliecť.
mne to nevadí veď tak či tak neuvidia viac ako na plavárni a asi je to preto na pláži je to normálne ale keď je niekto v spodnom prádle medzi oblečenými tak trochu vytŕča z radu a nie je to nič príjemné
@smajdalf proste spodne pradlo je spodne, takze by ho nemal len tak niekto vidiet ... to je v tej ,,filozofii,, toho a toho odevu .. tazko vysvetlit no... spolocensky prijatelne su proste plavky ... aj na festivale, ked vidim holku v podprsenke, tak pozeram tak divne, ze preco si nedala teda plavky? ... podprsenka by mala byt proste schovana
@mishaa93 to kde chodis, ze mate spolocne satne? to je strasne, ja osobne mne by to asi vadilo ( ja by som sa pozerala vsade ), prezliekat sa tam a tak
@alysia Obchodná, teraz sa nám sťahovala školu do iných pristorov a tak máme spoločné šatne. Ako niekedy sa prezleču najprv chlapci a potom dievčata, alebo anopak ale napr. dnes všetci spoluuu a tak sme si komentovali spodnu bielizeň.
to je podla mna take ze v plavkach ked je baba tak je nekde na kupalisku alebo podobne a tam to je take prirodzene ale kebyze je nekde v podprsenke len tak , tak je to pre nu asi divne
no ale preco to tak je ? preto lebo to tak raz urcila nejaka etiketa alebo kdo a uz to tak seci beru sak sme predsa len babky riadene tym co nam tlacia do hlavy
mne to príde tak, že plavky sú akoby celý outfit. niečo, čo je proste na vrchu a podprsenka je SPODNÉ prádlo. niečo, čo má byť z estetickej stránky zakryté a je to tak dané.
V plavkách aspoň tých čo nosím zvyčajne mám malé cecky a celkovo mi dosť vadí predstava, že už nemám takú vyšportovanú postavu, ako som mala, keď som dennodenne trénovala, takže plavkám sa vyhýbam a s podprsenkou vôbec nemám problém, prečo preboha by som mala mať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
skôr mi vadia fotky dievčat v podprsenke ako v plavkách (samozrejme niekde na pláži či na kupku)... tie kúpaliskové sú ako spomienka, že boli sme partia na kupku, zatiaľ čo tie podprsenkové sú ako zámer "kukni na tie cecky"
Plavky sú určené na kúpalisko, pláž a podobne -teda aj medzi iných ľudí, preto sa v nich človek necíti tak naho ako v spodnom prádle.
Ako už bolo napísané SPODNÉ prádlo je určené pod oblečenie a na intímne... ehm... účely
no ale preco to tak je ? preto lebo to tak raz urcila nejaka etiketa alebo kdo a uz to tak seci beru sak sme predsa len babky riadene tym co nam tlacia do hlavy