@4 upresnim: ak vsetci kretania klamu, tak klame aj tento konkretny a to znamena, ze neklamu, ale co ak predsa hovori pravdu a kretania naozaj klamu? otazka je ci klamu alebo nie
podla mna neklamu ...ako to mohol ten kretan vediet, ze vsetci kretania klamu? on ich vsetkych nepozna kaurat sam seba prezradil, ze klame ...a kedze hobvoril ze vsetci kretania klamu, tak aj on klamal, ked povedal, ze klamu
cisto hypoteticky.. ak by klamali naozaj ON NEBUDE VYNIMKA cize by to povedat nemohol alebo by to co povedal bola loz .. co by samozreme nemohol kedze by to loz nebola
z toho vyplyva ze klamu len ti co hovoria ze KLAMU..
všetci kréťania neklamú. Keby klamali, tak by musel klamať aj on, a to sa vyvracia. Ale ani všetci nehovoria pravdu. Proste ako všade, niektorí klamú, a niektorí nie. Tento fakt to nevyvracia. Ked povie, že všetci kréťania klamú, tak je to obyčajný zakomplexovaný pako, ktorého tam aj tak nikto nemá rád
staci ze on je jediny kretan ktory klame stale... pripadne klame v tomto momente...cize ak hovori, ze vsetci kretania klamu, pricom klame on, plati, ze NIE vsetci kretania klamu, cize ak sa najde aspon jeden kretan ktory neklame, tak to plati...
je jedna krajina, a kazdemu cudzincovi pri prichode daju otazku. ak odpovie pravdivo, obesia ho ak, nepravdivo, zastrelia ho. jeden cudzines pride a povie: zastrelite ma, alebo obesite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
jeden filozof vraj pri rieseni tejto otazky zosalel
z toho vyplyva ze klamu len ti co hovoria ze KLAMU..
verim ze ste ma pochopili
Ak kretan klame a povedal ze vsetci kretania klamu tak to znamena ze to nie je pravda a je aspon 1 kretan co neklame.
Ak kretan neklame a povedal ze vsetci klamu, je to blbost lebo on je ten co to vyvracia.
Kretan povedal, ze klamu
ak je to pravda...znamena to, ze klame aj on, co by vlastne ukazalo, ze vsetci neklamu, ale klame on
ak to nie je pravda....tak klamal iba on a uz
ha
Z jeho odpovede jasne ze klame iba dotycny kretan, nic filozoficke.
pri vstupe do statu sa kazdeho navstevnika pytaju za akym cielom tam ide, a kto zaklame toho zavru do vazenia...
jeden muz ide a ked sa ho pytaju odpovie, ze tam prisiel, aby u nich sedel vo vazeni..
po case chce tento muz opustit tento stat.
pytaju sa ho ci sedel vo vazeni, odpoved je nie..
maju ho zavriet alebo pustit???
tak co uz je to jasne??
alebo este hutate? lebo to nieje az take tazke
on klame ale ostatni nemusia
aspon tak si to myslim ja
je jedna krajina, a kazdemu cudzincovi pri prichode daju otazku. ak odpovie pravdivo, obesia ho ak, nepravdivo, zastrelia ho. jeden cudzines pride a povie: zastrelite ma, alebo obesite
co s nim urobia?
zalezi na tom aku otazku mu polozia.
pokia mu nedaju otazku: "Co s tebou spravime?" tak odpovedal nepravdivo, takze ho zastrelia.
mimochodom na otazku sa dava priama odpoved, nepouziva sa tam "alebo"
ked ta ucitelka vyvola pred tabulu a spita sa ta ze "kolko, je 2+2" a ty odpovies ze "4 alebo 5" tak ti to uzna ako odpoved?