Prsty = vyzerá to ako prsty (je to podlhovasté, áno, ako bolo spomenuté, viac vecí je podlhovastých, ale tie prsty to predsa len asi pripomína najviac )
Jednoducho na linke, kde spracovavaju ryby ostava drobny bordel, male kusky ryb. Tento bordel z urcitych druhov ryb sa z linky splachuje a ma dva sposoby vyuzitia. Prvy sposob je ze ten vyplach daju do konzervy a konzerva dostane napis s podtextom "vo vlastnej stave". Druhy sposob vyuzitia je odvedenie prebytocnej vody a zlisovanie kuskov do urciteho tvaru. Naslednym zmrazenim vznika polotovar . . .
no náhodov to viem, krsná pracuje v Rybe a tie ryby su odpad po rezaní velkých blokov zamrznutých rýb na menšie kocky ako napr.file apod. to čo zostane po rezaní sa pracne rukami - teda prstami tvaruje do obdlžničkov, obaluje v troj obale, vypráža, a nakoniec zmrazí ...
mňa by zasa zaujímalo prečo ľudí baví zakladať stále dokola stále tie isté kvázyobjavné a kvázyvtipné ankety, ktoré sú úplne oničom (to stále tie isté si kľudne škrtnite, lebo viem že nikto nejako príliš nerieši čo tu už bolo, inak by tu toho veľa nového nebolo, ale ten zvyšok ostáva)
@midnight nie to som myslel...preco sa potom krabie tycinky nevolaju tiez krabie prsty? to je jak keby si vymyslel kuraciemu reznu nazov rezen ale bravcovy rezen by si uz isiel volat placka xD
lebo je to podlhovaste a istym sposobom sa to trochu podoba na prsty... ale boli by ste asi prekvapeni, z čoho to vyrabaju - rybaciny je tam v skutocnosti asi len 12%... zvysok su umele nahrady a zelenina(niekedy).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Prsty = vyzerá to ako prsty (je to podlhovasté, áno, ako bolo spomenuté, viac vecí je podlhovastých, ale tie prsty to predsa len asi pripomína najviac )
jasan
filip
@etelnair To bola dobrá poznámka.