Ahojte.
Plánujem vytvorenie Youtube videa na tému sociálne siete.
Moja otázka je jednoduchá: Čo vás drží na sociálnych sieťach? Viete si bez nich predstaviť život?
Ja vyuzivam hlavne facebook, kedze ucty na instagrame a na ostatnych nemam. A na facebooku som priamarne kvoli skole a studijnemu kruhu, kde si posielame veci, materialy, varianty a pod.
FB kvoli skole a memam
Instagram mam zalozeny, ale nemam ho na mobile a nechodom tam uz, lebo moj zivot je nudny a nie je esteticky, takze takze som tam okrem dvoch fotiek (kvietku a potoka) nic nepridala
Ostatne mam kvoli tomu, aby dom sa citila aspon trochu socialna
prečo? Lebo je to spôsob ako kontaktovať ľudí kdekoľvek zo sveta, dostať sa k akýmkoľvek informáciám a to všetko prakticky zadarmo a bez cestovania z jedného miesta. A tiež preto aby som mal kontakt s ľuďmi.
Neviem si predstaviť v týchto časoch nemať aspoň jednu sociálnu sieť, veď už aj moja mama má Fb aj Instu (čo už dosť ľutujem)
a inak Fb ma už moc ani netrápi, ale messenger je dôležitý kvôli kontaktom a Instagram je balzam pre moju stalkovaciu dušu
Lebo nevidím dôvod na nich nebyť, je to praktické. Hovorím teda hlavne o fb - sú tam takmer všetci, je jednoduché ich vyhľadať, kontaktovať, a poviem tiež udržiavanie kontakty si známymi a kamarátmi, lebo ani, sú aj iné prostriedky (mail, telefón, pošta, iné sociálne siete...), ale akosi sme všetci práve na fb a je to pre nás najpohodlnejšie.. Tiež info zo stránok, na fb mám podstatne zaujímavejší homefeed ako tu na birdzi a všeličo zaujímavé sa dozviem. No a tretí dôvod sú skupiny - našla som si tam viacero komunít, kde si spoločne pomáhame s učením sa jazyka, diskutujeme rôzne témy a tak
Fasbuk vyuzivam na
1. komunikaciu s blizkymi formami zivota,
2. ziskavanie info o skole a
3. plakanie, ked zrovna docitam dobru knizku.
Drzi ma tam predovsetkym bod 1 a 2.
Tumblr vyuzivam na
1. plakanie ked zrovna docitam dobru knizku
2. Shitposting.
Drzi ma tam nic.
Discord vyuzivam na plakanie ked zrovna docitam dobru knizku a socializaciu s blizkymi formami zivota.
Drzia ma tam blizke formy zivota.
Birdz vyuzivam na trolling.
Nedrzi ma tu nic.
Insta vyuzivam na shitposting i guess???
Drzi ma tam este vacsie nic.
Skype vyuzivam na prilezitostnu komunikaciu s babkou.
Teda viac nevyuzivam nez vyuzivam. Nedrzi ma tam absolutne vobec nic.
msg na kontakty, nic viac ma netankuje a keby to aj zrusili tak aspon ICQ by som si obnovil, alebo by som si supol nekonecne SMS a od kazdeho pytal cislo, to by vlastne bolo to iste
Ďakujem všetkým za príspevky určite mám nad čím rozmýšľať. Ešte možno dodatočná otázka: máte pocit, že sociálne siete sú nevyhnutné pre získanie resp. udržanie si dobrej práce/kariéry?
Hlavne pre kontakt s takými ľuďmi ktorých som niekde spoznal a sú to super ľudia, máme sa o čom baviť, ale bývajú veľmi ďaleko.
No a novinky... teda, toto hlavne z facebooku, sledujem stránky vecí/interpretov/hier/filmov ktoré ma zaujímajú a vidím čo je nové.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Telefon je otravny a nezdeliš tam info cez linky atd.
Hodne mi to pomohlo aj v profesii. Insta mam zas taký miniblog o pocitoch treningoch a pod Vždy hodím nejakú fotku a dlhší text k tomu...
Instagram mam zalozeny, ale nemam ho na mobile a nechodom tam uz, lebo moj zivot je nudny a nie je esteticky, takze takze som tam okrem dvoch fotiek (kvietku a potoka) nic nepridala
Ostatne mam kvoli tomu, aby dom sa citila aspon trochu socialna
a inak Fb ma už moc ani netrápi, ale messenger je dôležitý kvôli kontaktom a Instagram je balzam pre moju stalkovaciu dušu
1. komunikaciu s blizkymi formami zivota,
2. ziskavanie info o skole a
3. plakanie, ked zrovna docitam dobru knizku.
Drzi ma tam predovsetkym bod 1 a 2.
Tumblr vyuzivam na
1. plakanie ked zrovna docitam dobru knizku
2. Shitposting.
Drzi ma tam nic.
Discord vyuzivam na plakanie ked zrovna docitam dobru knizku a socializaciu s blizkymi formami zivota.
Drzia ma tam blizke formy zivota.
Birdz vyuzivam na trolling.
Nedrzi ma tu nic.
Insta vyuzivam na shitposting i guess???
Drzi ma tam este vacsie nic.
Skype vyuzivam na prilezitostnu komunikaciu s babkou.
Teda viac nevyuzivam nez vyuzivam. Nedrzi ma tam absolutne vobec nic.
No a novinky... teda, toto hlavne z facebooku, sledujem stránky vecí/interpretov/hier/filmov ktoré ma zaujímajú a vidím čo je nové.