Boli to lebo si priputana. Mala si rozne ocakavania, a nevedela si si predstavit svoj zivot bez neho. Vlastne si to cele vztahovala na seba. Nemyslela si v kazdom ohlade na jeho stastie. A to nerobis ani teraz. Keby ano, proste by si sa tesila, ze je mu bez teba lepsie, lebo jedine na com ti zalezi je jeho stastie. Casom vytriezvies, najrychlejsie to bude ked mu budes priat vsetko stastie ktore sa len da. Zistis ze su aj ini ludia na tomto svete. A znova si vyhliadnes niekoho na koho sa priputas, a kto ak s tebou nevydrzi do smrti, ta opat necha a budes opat trpiet. Jedine ze by si dokazala byt nad vecou, bez priputanosti k tej osobe, s tym ze si uzivas akykolvek moment stastia ktore s nim zazivas, schopna priat cokolvek bude chciet, bez toho aby si od neho nieco ocakavala. A take nieco moze navonok vyzerat velmi podobne ako bezny vztah, ale ten rozdiel je v pocitoch ktore z toho idu, a v schopnosti vztahu zvladat prekazky, a koniec koncov aj koniec toho vztahu, ktory sa potom prirodzene prehupne do priatelstva, kedze nikto sa neciti tazko, alebo ukrivdene. Good luck
Pretože ti nie je všetko jedno a je ti ľúto toho čo všetko pekné ste spolu zažili... Ale ak vieš, že sa chceš s niekym rozísť preto, že vieš že vám to neklape a nemá to z dlhodobejšieho hľadiska žiaden zmysel, tak potom to nie je chyba. no neznamená to, že ho nemáš rada
@balast neni to tak, ze mi dal kopacky...a nech idem kade lahsie... len jednoducho ... nefungoval ten vstah .... vobec... hadky na dennom priadku ... to neni vztah
Pardón, ale to je strašná hovadina a príde mi to ako pseudodôvod na prehlásenie, že ten rozchod bol zlé rozhodnutie. Keď už, tak poriadny dôvod. Ľudia sa bežne rozchádzajú, bežne ich to bolí, niekoho s každým jedným partnerom, s ktorým mal aspoň trošku dlhší vzťah, bol každý jeden rozchod chybou? Keď sa to ukázalo ako nefungujúce?
A spýtať sa, prečo je to tak ťažké, je ako spýtať sa, prečo je tak ťažké, keď ti umrie pes. Lebo nie si psychopat bez citu a nemala si povrchný vzťah, preto to bolí. Nad tým sa snáď ani nedá filozofovať.
Prepáč, že som hnusná, ale zastávam názor, že takéto rozmýšľanie vie dosť škodiť a lepšie je, keď ťa niekto zastaví v utápaní sa v blbostiach, o ktorých to vôbec nie je. (predpokladám, že motívom založenia fóra je nejaký nedávny rozchod)
@p0n0sk4 to na zmysle toho, co som napisal nic nemeni. Ide o to preco to boli. Boli to, lebo si priputana. Ked sa tomu chces v buducnosti vyhnut, tak to skus robit co najmenej. Tym ze to nerobis vedome nie je lahke sa priputanosti vyhybat, avsak v konecnom dosledku je to to najlepsie co moze clovek urobit. Pretoze prave z priputanosti potom prameni ziarlivost, a hnev vo vztahu, kontrolovanie a sputavanie. No najma, ked ten vztah konci, priputany clovek trpi.
balast: laska JE priputanie. Nemozes milovat a nepriputat sa. K laske patri bolest a ziarlivost a hnev . . . Tvoja rada vlastne znie: uz sa nikdy nezamiluj, a myslim ze jeden rozchod nie je este dovod na take rozhodnutie . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A spýtať sa, prečo je to tak ťažké, je ako spýtať sa, prečo je tak ťažké, keď ti umrie pes. Lebo nie si psychopat bez citu a nemala si povrchný vzťah, preto to bolí. Nad tým sa snáď ani nedá filozofovať.
Prepáč, že som hnusná, ale zastávam názor, že takéto rozmýšľanie vie dosť škodiť a lepšie je, keď ťa niekto zastaví v utápaní sa v blbostiach, o ktorých to vôbec nie je. (predpokladám, že motívom založenia fóra je nejaký nedávny rozchod)