Mne sa normálne stáva toto ... sníva sa mi niečo čo sa na ďalší deň splní ... a bol som s tým aj u psychológa , a povedal že niektorí ľudia to proste majú, ale ja mám ešte lepšiu vec... žijem svoj druhý život v sne... proste tu zaspím a tam sa zobudím .. môžem si tam robiť ćo chcem,pridať čo chce, koho chcem .... potom zaspím a tu sa zobudím... beriem to ako dar Je to super na odreagovanie .. proste si ideš lahnúť aby si sa pozrel do svojho druhého života
Keď i raz "bývalý" povedal že si zmazal kvôli mne fb, po nejakej dobe sa mi asi týždeň vkuse snívalo, že som mu našla na fb alebo pokeci nejaký účet, kde mal fotky, stavy, ako keby bol nezadaný.... Hovorila som mu to, čo sa mi sníva a on mi povedal, že nech nemyslím na blbosti, že som paranoidná, že si FB zrušil kvôli mne, tak nech budem spokojná..... Asi 3 mesiace na to mi povedal že si spravil nový FB, ale keď som mu pozerala správy tak ich tam mal presne od toho obdobia, keď sa mi týždeň snívalo to, že som ho našla na inom nicku
A nestalo sa mi takéto niečo prvýkrát-.. pochybujem, že to bola náhoda....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mne sa normálne stáva toto ... sníva sa mi niečo čo sa na ďalší deň splní ... a bol som s tým aj u psychológa , a povedal že niektorí ľudia to proste majú, ale ja mám ešte lepšiu vec... žijem svoj druhý život v sne... proste tu zaspím a tam sa zobudím .. môžem si tam robiť ćo chcem,pridať čo chce, koho chcem .... potom zaspím a tu sa zobudím... beriem to ako dar Je to super na odreagovanie .. proste si ideš lahnúť aby si sa pozrel do svojho druhého života
A nestalo sa mi takéto niečo prvýkrát-.. pochybujem, že to bola náhoda....
alebo berieš veľmi dobrý matroš
už sa mi stalo,že sa mi splnil nejaký dialóg zo sna..ale to až po čase. nie hneď na druhý deň
@noobster Presne to
Niečo ako Počiatok.. videli ste ten film ?