Ahojte, určite ste viacerí videli alebo čítali The secret..Mne tento film naštartoval novu etapu života...pozitivne myslenie ma naozaj zachranilo a to hovorím vážne..začala som študovať rozne knihy o pozitivnom myslení a cítim sa naozaj velmo spokojná...M
stará pravda to je ale až po tomto filme niektorí ludia naozaj pochopili o čom je pozitivne myslenie..vytvárať si svojimi myšlienkami bduducnosť to by ma naozaj nikdy nenapadlo a neverila by som tomu..až ekd som sa vrátila do minulosti do urcitych situacii som pochopila že vela veci som si sama zapričinila
už tu bolo takýchto diskusií viacej, tak len v skratke. to čo hovoria vo filme, že ak človek na dačo myslí že sa mu to len vďaka mysleniu na to splní je blbosť. Ak dačo ozaj chceš, tak musíš niečo pre to aj urobiť, a navyše nie vždy to výjde, ale ak myslíš pozitívne (ako to vraví film) tak je oveľa väčšia šanca že to výjde, ako keď myslíš negatívne. Navyše , ak myslíš pozitívne a nevýjde to, tak ťa to trápiť nebude. Čiže s touto časťou majú pravdu.
ja tomu verim... nezeriem im vsetky tie prehnanosti, co oni tam prezentuju... ja si proste vizualizujem nieco, co chcem aby tak bolo... pri maturite, pri skuskach... mal som to stastie vytiahol som si "svoju" otazku ale nikdy som to nenehal na nahodu, tahal som otazku(papierik), ktory mi padol do oka podla mna to urcite funguje, ale clovek samozrejme musi nasebe aj pracovat
čítam veľa a také tie rozprávky zhltnem za deň aj 500-600 stranové... Túto knihu som čítala asi tri mesiace..Nútila ma rozmýšľať o iných ľuďoch, o minulosti, budúcnosti, naučila ma vnímať prítomnosť...Stará pravda..možno áno, lenže koľko ľudí je v depresiách? koľko ľudí mysli negatívne? ..a povedzte že to nie je väčšina...kníh na túto tému som prečítala odvtedy ešte možno 10...nedá sa písať len o jednej, všetky vraveli zhruba o tom istom, a to isté bolo pozerať sa na veci z lepšej stránky, veriť si, ísť si za svojím.. verím že za mnohým, ak nie za všetkým v našom živote stojí psychika, a kto to ako podá, to je jedno...Istú podstatu to vystihlo, a od známych a priateľov mám na to len pozitívne reakcie... Komu sa nechce prečíta dve vety, jasné je to nezáživné, iný druh čítania ako nejaký napínak ktorý vás núti otáčať strany...Kto sa však zamýšľa, hodnotí to čo číta, príde na isté veci, všimne si, že podstata toho naozaj funguje... toť môj názor just smiling...
Mna len prekvapuje, ze ludia citaju knihy a pozeraju filmy a dokumenty na to, aby zistili uplne zakladne veci, ktorymi sa riadim od narodenia. Do mna to nikdy nikto nehucal, ale ved to je predsa samozrejmost...
film som videla.. ale radšej by som si prečítala knihu .. myslím že by ma nutilo ešte viac o tom porozmýšlať.. z určitej časti je to pravda.. ale ako niekto vyššie spomínal.. nebudte naivní NIč vam len tak z neba nespadne samo.. musíte preto niečo urobiť .. vybudovať si k tomu cestu... ale na druhej strane určite velke množstvo ludi toto vedomie posunie dalej.. dostanu sa z depiek budu myslieť pozitivne .. ale preto musia chcieť hlavne oni.. je to cele o chcení .. chcem niečo dosiahnuť tak si za tým idem..
Ten film je úžasný a naozaj to funguje ja nechápem naozaj a bola som v šoku ale naozaj to fungoval platí sa to pozrieť a tí ktorí neveria majú smolu ...Neznamená že ak sa niečo nesplní hneď na druhý deň že to nefunguje treba veriť ďalej a byť pozitívne naladení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a k veci... pozitívne myslenie je dobrá vec, ale žeby sa pre to diali zázraky.....