Neviem pochopiť, ako niekto len tak niekto dokáže strašne ubližovať ostatným......veď sú toho plné médiá.....znásilnenia mladých žien, detí.....brutálne vraždy v živote nepochopím, ako niekto dokáže robiť takéto zverstvá....
No s tým nič nenarobíš, proste žijú medzi nami aj taký ľudia a žili aj budú žiť....proste je to tak, smola.....pokiaľ sa neubližuje mne je mi to nieže jedno, ale nezaťažujem sa tým...no viem je to sebecké......
nieco ako napisal komentar 2. mas dlhy nick nece sa mi pisat
No a chcem napisat najme spolocnost. co sa tika vrazd. Si predstav mas rodinu, deti. za vradzu dostanes 100 tis. a teraz spravis? ci nie? Vzdy ide vsade iba o prachy. a o to sa dako financne zaistit.
Teraz netvrdim, ze sa to musi ano? zatial som nebol v takej sytuacii, zeby som vrazdil koli tomu. zeby som nemal co do ust. A ak by so nemal, tak neviem ci by som spravil. lebo som sa v takej sytuacii nenachadzal.
Toho kokota co znansilnil to dieta. toho by som osobne zabil .... aj tak mozno ho aj zabiju trest smrti, volaco som o tom zacul.
Takze som vlastne zistil, ako keby za vsetko mohla spolocnost a ciastocne psychika clvoeka. ale to je manipualcia. Vsak niekoho presvadcit aby zabil to da fakt umenie.
6. Oukej Ygor, my vieme, ze je toho hrozne vela, a mozno aj moj sused znasilnuje svoju dceru.....(pretoze som zastancom toho, ze bohuzial je mozne uuuuuuuplne vsetko)......
ale jak mame zit v poho tento zivot, ked je zivot zabijanie..atd... ?
Všetko to "zlo" sa deje preto, že ľudia sú skrátka príliš slabí na to, aby mu zabránili
Na jednej strane stoja tí, čo znásilňujú, vraždia, bijú deti a ženy... Oni svoju slabosť dotiahli do štádia, kedy už nevedia nič iné, len svoju prevahu dokazovať násilím. Toto je najhoršia spodina ľudstva.
Na druhej strane stoja všetci ostatní - tí, ktorí sa prizerajú. Sú to tiež slabosi, no oni sa aspoň nevyvršujú na iných. Väčšina z nich totiž miesto myšlienky "Boli ste zlí na mňa, tak budem aj na vás" zastávajú názor "Nikdy sa neznížim na úroveň nejakého násilníka". Našťastia týchto ľudí je ešte stále viac než sviniarov, bastardov a idiotov, ktorí nevydržia bez toho, aby sa nad niekým umelo nepovyšovali.
Takych by som aj ja postavil ku stene a obohaqtil olovom no ale pre tvoje pochopenie ti to vysvetlim tak.... Aby sme pochopili preco toto dokazu niektory ludia bez vycitiek je vysvetlenie: kazda minca ma dve strany..... vezmi si napr. mna. Ja som bol dobrak od kosti ja rad aj pomozem a nerad ublizujem ale obcas viem byt aj svina pretoze keby som nebol svina niektore problemi zostanu pre mna nevyriesene... Porste jak niektory vychodny filozofovia sa tym zaoberaju ze v kazdom zlom je kus dobra a v kazdom dobrom je kus zla.... proste jing jang....
No keby ti nejake hovado znasilnilo sestru dievca alebo kamaratku tak co by si takej svini sprvil ked davas kazne Jerry483. Lebo ja by som taku svinu vakstroval a amputoval vsetky koncatiny...
A vobec by som sa necitil ako rovnaky hajzel ako oni....
Teraz ste vyjadrili čo som chcel povedať: Každý z nás ho má v sebe: bezcitné surové zviera, ktoré sa skôr či neskôr prejaví a každý sa s ním vysporiadava inak, ale sami ludia tu hovoria, ze takýchot ublizovatelov nemajú radi a ked dojde na to, ze ako by ich potrestali, tak sa zviera prejaví a ľudia, ktorí by neublížili ani muche opisujú najväščie surovosti.
: disappointed: ale smrť im neželám keby každý clovek co niekomu ubliži sa musi potrestat smrtou na svete je velmo malo ludkov : disappointed: a zvieratam ked niekto ublizuje riadny kokotko..zviera je nemé stvorenie preto ho majú vsetci tak radi lebo nepovie pravdu do xichtu ktorá tak strašne bolí.. ale aj tak si nemyslim ze zviera je najlepsi priatel cloveka pretoze sice vyslisi a je ticho a vypocuje ta ale nepomoze ti : disappointed:
Trash: počuj vsak ja som na tom rovnako, tež by som podobnych ludi likvidoval zaživa v kyseline ale de o to že ak sa autor tejto diskusie tvary tak nechapavo voči nasilu, prečo potom sam uvažuje o nasili ako o jedinej "normalnej" ceste zbavovania sa zla,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No a chcem napisat najme spolocnost. co sa tika vrazd. Si predstav mas rodinu, deti. za vradzu dostanes 100 tis. a teraz spravis? ci nie? Vzdy ide vsade iba o prachy. a o to sa dako financne zaistit.
Teraz netvrdim, ze sa to musi ano? zatial som nebol v takej sytuacii, zeby som vrazdil koli tomu. zeby som nemal co do ust. A ak by so nemal, tak neviem ci by som spravil. lebo som sa v takej sytuacii nenachadzal.
Toho kokota co znansilnil to dieta. toho by som osobne zabil .... aj tak mozno ho aj zabiju trest smrti, volaco som o tom zacul.
Takze som vlastne zistil, ako keby za vsetko mohla spolocnost a ciastocne psychika clvoeka. ale to je manipualcia. Vsak niekoho presvadcit aby zabil to da fakt umenie.
Ja to tiez nikdy v zivote nepochopim..
ale jak mame zit v poho tento zivot, ked je zivot zabijanie..atd... ?
Ak za kazdym, ked nechapeme vesmir, sa ho snazime pochopit, tak premrhame cely zivot.
Na jednej strane stoja tí, čo znásilňujú, vraždia, bijú deti a ženy... Oni svoju slabosť dotiahli do štádia, kedy už nevedia nič iné, len svoju prevahu dokazovať násilím. Toto je najhoršia spodina ľudstva.
Na druhej strane stoja všetci ostatní - tí, ktorí sa prizerajú. Sú to tiež slabosi, no oni sa aspoň nevyvršujú na iných. Väčšina z nich totiž miesto myšlienky "Boli ste zlí na mňa, tak budem aj na vás" zastávajú názor "Nikdy sa neznížim na úroveň nejakého násilníka". Našťastia týchto ľudí je ešte stále viac než sviniarov, bastardov a idiotov, ktorí nevydržia bez toho, aby sa nad niekým umelo nepovyšovali.
Takych by som aj ja postavil ku stene a obohaqtil olovom no ale pre tvoje pochopenie ti to vysvetlim tak.... Aby sme pochopili preco toto dokazu niektory ludia bez vycitiek je vysvetlenie: kazda minca ma dve strany..... vezmi si napr. mna. Ja som bol dobrak od kosti ja rad aj pomozem a nerad ublizujem ale obcas viem byt aj svina pretoze keby som nebol svina niektore problemi zostanu pre mna nevyriesene... Porste jak niektory vychodny filozofovia sa tym zaoberaju ze v kazdom zlom je kus dobra a v kazdom dobrom je kus zla.... proste jing jang....
No keby ti nejake hovado znasilnilo sestru dievca alebo kamaratku tak co by si takej svini sprvil ked davas kazne Jerry483. Lebo ja by som taku svinu vakstroval a amputoval vsetky koncatiny...
A vobec by som sa necitil ako rovnaky hajzel ako oni....
ide tu skôr o rečnicku motanicu