hmm za mestom...v horach mame odkupeny kusok luky a na nom maringotku..chodievame si tam opekat....mam am hupacky na lanach zavesene.... strasne rada tam chodim pretoze je tam klud..maximalne su tam nasi osadnici...nasi kamrati a som rada aj s nimi lebo su to uzasny ludia..... to je moje oblubene miesto.....trampská osada .....ale inak rada chodim na Brezinu(naas lesopark) a ked sa vide z lesa uz pri sidlisku je tam lucka....a je z nej krasny vyhlad na mesto a este ked zapada slnko ....
Za obchodným centrom Madaras, sk8 park -ale iba večer, keď tam nikto nie je, hojdačka pri Panoráme , židovský cintorín v odľahlej časti mesta a koľajnice
v detstve to bola povala u starkej, mali sme tam nanosene poličky, koberec, stare matrace sa sedenie, taka super klubovňa ked sme sa odsťahovali cez pol republiky tak potom vlastna izba, ale teraz už vlastnu izbu nemam tak ni je ani miesto kde by som mohla zaliesť pred svetom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A nemám také miesto. Načo by mi bolo? Jedine ak postel.