@freedomko tak to sú mi novinky teda, ale každopádne zo všetkých spomínaných je len O2 výlučne mobilným operátorom... ostatné tam majú aj iné veci popritom, a to nie ktovieaká výhoda...
mam aj T-debil aj O2... O2 je rozhodne lepsi, kedze ked telefonujem 5 minut do inej siete tak mi zozerie dobre 2 eura... ked telefonujem z O2, tak platim za ten isty cas 50-60 centov... nehovoriac o tom, že z O2 do O2 zaplatim len 36 centov a dalej je to gratis
@freedomko . . . tescomobile a naymobile . . . su partnerske produkty vytvorene spolupracou spolocnosti s O2-Telefonica. A pokial viem stale mame v SR evidovanych len troch mobilnych operatorov :p
O2 to je ten najlepší bola som oranžova a cely cas ma len oosierali platila som aj za to co som nevyuzivala...maju tam bordel...a teply ruzovy tam som radsej ani nesla ty su totalne mimo ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lebo vážne pochybujem, že by to získal pomaranč a keby to vyhral ružový debil, hodím si slučku
Vyzera to tak, ze mas pravdu, no OKTOBER, NOVEMBER A DECEMBER bude pravdepodobne NAJDOLEZITEJSI ...
MYSLIM SI, ze existuju nejake prieskumy pocas kazdeho mesiaca, no potom to bude vyhodnotene asi za cely rok.
takze davam na znamost o2 + tesco mobile ( to uz mame dvoch operatorov )
t-mobile
orange
a od minuleho leta je aj nay.sk operatorom
takze to su uz piati
» www.moj-mobil.sk/post/nay-elektr...
» www.tescomobile.sk/...
@tikalok sa ku tebe pridám.. (i ke´d na SK 90% času z roka žiadneho nepoužívam)