aka by bola vasa reakcia, keby vam niekto velmi blizky prezradil, ze niekoho zabil? nie v sebaobrane, taktiez ziadna nehoda ani nic podobne a nejednalo by sa ani o psychicky choreho jedinca.
niekoho zabil - nie v sebaobrane - nie je to psychicky jedinec? tieto tri mi nejdu do kopy, potom na to isto musel mat nejaky rozumny dovod, ktory si neviem predstavit, kazdopadne by ma zmrazilo
záleží od okolnosti, mojom vzťahu k vrahovi a mojom vzťahu k mŕtvemu, ale rozhodne by som, ak by nešlo o sebaobranu alebo o to, že ten dotyčný mú znásilnil deti alebo niečo podobne ohavné, nedokázala tolerovať nieoč také, povedala mu, že on nemá právo brať iným život a už s ním nebola v kontakte...
podľa toho, kto by to bol, ak niekto na kom mi naozaj veľmi brutálne záleží, tak by som sa mu snažila nejako pomôcť.. ak iba nejaký známy..tak by som asi prerušila kontakty.. a taktiež by to záviselo aj od toho aký mal motív..
ja by som si najprv myslela že je to len vtip, potom by som sa ho začala báť a spýtala by som sa a kde je mŕtvola? a potom by som utiekla a zamkla by som sa v izbe a nevyšla by som až kým by ho nezatkli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Fíha, aké radikálne opatrenia toto
S najväčšou pravdepodobnosťou by som ho udal, samozrejme, čo tam po prerúšaní kontaktu.