...a mne sa stále opakuje jeden hnusný sen, síce nie každú noc, ale štve ma to. Vždy je strašne reálny. Ležím vo svojej posteli, zobudím sa a neviem sa hýbať. Teda hýbem sa trocha, ale nikdy nie tak, ako by som chcela, proste ako keby mi časť mozgu s neja
Mne sa zas opakujú sny alebo skôr aspoň mám pocit ako by sa mi už toto raz snývalo a vždy viem ,čo sa stane v tom sne ,ale nie vždy spravím to isté ako v tom bývalom sne .Je to psychoo
alebo v niakom meste sa sen odohráva ,v ktorom som už mala tiež sen a poznám to mesto ako tak no neexistuje v realnom živote a som si istá ,že som v žiadnom takom nebola ,ale poznám ho
ja keď som bola už mesiac v nemocnici práve preto že som sa nevedela hýbať (necítila som si končatiny) tak sa mi každú noc snívalo že som mala triašku a normálne sa to dialo v nemocnici a ráno som nikdy nevedela že či to bol len sen, alebo skutočnosť až kým sa mi to nezačalo snívať v inom prostredí, doteraz nechápem čo to malo znamenať, ale okrem mierneho trasu ktorý mám v poslednom čase sa to nijak v mojom živote neprejavilo....
@nicolkaa presne, myslím, že hej....z tých príčin, čo tam sú uvedené, by mi sedelo akurát tá poloha v spánku s tvárou nahor...taže už viem, ako si budem líhať.. ...aj keď ktohovie, aj v spánku sa môžem prevaliť do tej polohy.......to je v prdeli..
niedke som cital, ze sny ti ukazuju tvoju buducnost, niektore sa splnia a niektore nie, ale nemusis tomu verit, kazdu noc mas nejaky sen bud si ho zapamatas alebo ho zabudnes
môže to byť nie čo čo ťay v podvedomí neskutočne sužuje a trápi....a v spánku keď si oslobodená od všetkých tých vedomích činností a elementov alebo čoho, tak sa to dostane napovrh... a spánková paralýza...
spánková paralýza ... vitaj v klube ... a počkaj ono sa to možno ešte zhorší tiež som si myslel zo začiatku že to je sen ale potom ... :/ ... no však uvidíš možno u teba to prebehne inak.
mne sa to stava dost casto ...aj 3 x do mesiaca ...zo zaciatku som to vobec nechapal a myslel som si ze to su duchovia pretoze vacsinou ked mi to zacalo vzdy som pocas toho videl ludi ktory uz neziju ..preto ked to potom na mna prislo vzdy som sa snazil mat zatvorene oci aby som radej nic nevidel (i ked to bol vlastne len sen )..a najhorsie je ked to prichadza najprv citim taky zvlastny studeny vanok hlavne na rukach a na tvari a vtedy viem ze je to v pci hned na to sa mi stazi dychanie a nemozem sa hybat a najhorsie je ze ja si myslim ze to neni sen ale realita pritom je to len prechod do sna ...a mal som jedno obdobie ked sa mito stavalo aj viackrat do tyzdna a odvtedy to uz neriesim snazim sa kludne dychat a nesteresovat a hlavne mam zatvorene oci v sne
@lapeloenriquez presne toto sa mi deje, ešte mám pocit, akoby ma zlo škrtilo neviem sa nadýchnuť a cítim prítomnosť postáv v miestnosti.. ale to sú tie halucinácie, je to hrozné :/
@nicolkaa noo je to dost na pcu ale uz si zacinam pomaly zvykat a hlavne sa snazim mysliet na pozitivne veci vtedy a to prejde vtedy najrychlejsie, i ked doteraz sa mal 2x take stavy ze to neprajem ani nepriatelovy ...naposledy asi pred 2 mesiacmi to namna zase prislo a vtedy som halucinacie o tom ze ma niekto dusi vankusom na ktorom spim potom som tonejako prekonal zobudil som sa a zase znova to iste ..stalo sa mi topresne 5x za tu noc doteraz si to presne pametam a vtedy som vobec nevedel ze ci to je sen alebo realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To je akoby som si dolámal nohu, nešiel k doktorovi, ale analyzoval, že čo som mal urobiť, aby som si nohu nedolámal super logika.
alebo v niakom meste sa sen odohráva ,v ktorom som už mala tiež sen a poznám to mesto ako tak no neexistuje v realnom živote a som si istá ,že som v žiadnom takom nebola ,ale poznám ho