Boli by ste za to aby vedci hladali sposob aby sme už nemuseli viac jesť ? Namiesto jedla by sme prehltli zopár tabletiek, v ktorých by sa nachádzal celý kalorický príjem. Alebo vedci by vynašli sposob že by človek dokázal prežiť a fungovať s dostatkom energie aj bez jedla.
Len si to predstavte kolko by ste ušetrili na jedle.
Výroba jedla nielen že sposobuje lov nevinných živočíchov, ale ešte aj sposobuje zvyšovanie CO2. Preto je nevyhnutné aby sme prestali jesť, a hladali iné formy ako získavať energiu než z jedla.
tiež si myslím, že keby sme žili z prány, bolo by to omnoho viac envirofriendly a zároveň by sme aj ušetrili! celkové bohatstvo a blyhobyt sveta by stúpli, pretože už by sme nemuseli míňať na jedlo a zároveň by na planéte mohlo žiť viac ľudí, ktorí budú pracovať a vytvárať hodnoty a nikto by nebol by problém s tým, kto nakŕmi toľko hladných krkov. a samozrejme by sa konečne vyriešil svetový hlad ze mňa jednoznačne najrozumnejšie riešenie, pránu do každej rodiny!
K otázke: jedlo je jedna z najväčších zdrojov mojej radosti a nie je mi ľúto jediného eura, ktoré na jedlo miniem, takže nie, život bez jedla si predstaviť neviem a nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Len si to predstavte kolko by ste ušetrili na jedle.
idz príkladom. Pre začiatok sa stan vegánkov, obmedz maso, mlieko a vajcia.