Ahojte... Pred nejakým časom, som tu zakladala podobné forum. Tentoraz ma ale zaujíma, či tu má niekto skúsenosti so syoss zosvetľovačom na červené vlasy? Budem ich mať po zosvetlení ryšavé?/oranžové? Dakujem ak s tým má niekto skúsenosti ...
@demoniqangel a veľmi tii zničil vlasy? pretože ja mám dosť riedke vlasy, a dosť sa bojím, čo z toho bude
a prosím ťa, používala si ho aj na červené vlasy? Ak áno, na akú farbu to chytilo? a Boli tie vlasy aj "reálne" nositelné bez dalšieho farbenia?
Dakujem pekne
Vieš čo, vlasy mám zničené asi odjakživa, ku všetkým farbám/zosvetľovačom máš tú kúru, tú keď si dáš, tak by to malo byť okey.
A dávala som to na takú intenzívnu červenú (akú mám aj na fotkách) a myslím, že to chytilo v pohode, o niečo tmavšie ako bolo na krabičke, závisí, aký je tvoj želaný odtieň. Ja som si ich totiž zosvetľovala len preto, lebo mi každým ďalším farbením tá červená tmavla a chcela som ju podsvetliť...A potom som nosila zelené spodky, tak na tie a stačilo to...
Len pokiaľ máš čo i len trochu vyrastené vlasy, chytí ti to úplne inak na tých korienkoch a na vlasoch, čo už farbené boli. Tak som raz skončila ako kura (s iným zosvetľovačom, ale už neviem akým) a bolo to hrozné
@demoniqangel a podľa teba ako mi to chytí, ak mám bordové vlasy?dea tmavo červené.Farbené normálnou farbou Loreál. Ja by som chcela aby to bolo čo najryšavšie.Lebo na túto farbu mi ryšavá nechytí,skúšala som to
@daarkness
Okey, chceš ryšavú. chápem dobre?
Tak si na to vyhraď deň, kedy nepôjdeš von, čo najskôr ráno si daj ten zosvetľovač, a aj keby to bolo žlté alebo hocijaké, bude to dobrý podklad. A potom, niekedy navečer, keď sa ti tie vlasy trochu ukludnia, si na to daj tú želanú ryšavú.
Totiž ten odfarbovač ti urobí takmer blond, alebo trošku kuraciu blond
Ale ja som to robievala takto a nebolo to nijak extra devastačné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a prosím ťa, používala si ho aj na červené vlasy? Ak áno, na akú farbu to chytilo? a Boli tie vlasy aj "reálne" nositelné bez dalšieho farbenia?
Dakujem pekne
A dávala som to na takú intenzívnu červenú (akú mám aj na fotkách) a myslím, že to chytilo v pohode, o niečo tmavšie ako bolo na krabičke, závisí, aký je tvoj želaný odtieň. Ja som si ich totiž zosvetľovala len preto, lebo mi každým ďalším farbením tá červená tmavla a chcela som ju podsvetliť...A potom som nosila zelené spodky, tak na tie a stačilo to...
Len pokiaľ máš čo i len trochu vyrastené vlasy, chytí ti to úplne inak na tých korienkoch a na vlasoch, čo už farbené boli. Tak som raz skončila ako kura (s iným zosvetľovačom, ale už neviem akým) a bolo to hrozné
Okey, chceš ryšavú. chápem dobre?
Tak si na to vyhraď deň, kedy nepôjdeš von, čo najskôr ráno si daj ten zosvetľovač, a aj keby to bolo žlté alebo hocijaké, bude to dobrý podklad. A potom, niekedy navečer, keď sa ti tie vlasy trochu ukludnia, si na to daj tú želanú ryšavú.
Totiž ten odfarbovač ti urobí takmer blond, alebo trošku kuraciu blond
Ale ja som to robievala takto a nebolo to nijak extra devastačné