Diskusie - 2872. stránka fóra
30
Za Slovensko bez Iron Maiden :D
http://ssvj. webnode. sk/za-slovensko-bez-iron-maiden/ "svedská" hudba, MC = pán obradu, homosexuáli praktizujúci okultizmus, rozvedení speváci, zlí humanisti, zvrátená oddanosť "tvrdým štýlom". A tak. Už ste podpísali? :D Otvor fórum »
5. 6. 2013 12:19
7
Prímačky na farmáciu UK
čaute, za týždeň ma čakaju primačky na farmáciu neviete kolko bodov by som mal mať aby ma prijali ?? (približne) Otvor fórum »
5. 6. 2013 10:54
34
Rady ,,. :)
Prosím Vás poraďte mi chcela by som si s priateľom písať erotické smsky, spravy a tak... okrem toho by som chcela sa viac eroticky správať vysielať mu signály na verejnosti, ktoré pochopí iba on ... Viem,... Otvor fórum »
5. 6. 2013 10:46
18
UKF Nitra
Ahojte :) veľmi seriózne uvažujem nad odborom editorstvo a vydavateľská prax na UKF v Nitre. Bolo by super, ak by sa tu našiel niekto, kto navštevuje tento odbor a vie poradiť či je výučba kvalitná a pod.... Otvor fórum »
5. 6. 2013 09:33
11
Brigáda v ČR
Prosím vás, kde mám hladať, ak chcem ist pracovať do Českej republiky? :) len seriozne návrhy, ďakujem:)) Otvor fórum »
4. 6. 2013 23:06
143
Aký je podľa Vás normálny až slušný zostatkový zárobok?
Aká je podľa Vás taká normálna až slušnejšia čiastka, ktorá človeku zostane po zaplatení všetkých existenčných potrieb (nájom, energie, jedlo, doprava, atď. )? Jednoducho prachy, ktoré si môže človek užiť alebo šetriť... Otvor fórum »
4. 6. 2013 22:44
13
Informatika - univerzita komenskeho
zdravim je tu niekto kto sa hlasi na informatiku na univerzitu komenskeho? a ma primacky 11ho?? nezdaju sa vam minulorocne otazky hmmm prehnane?? http://www. fmph. uniba. sk/fileadmin/user_upload/editors/studium/prijimacky/priklady_inf/Informati Otvor fórum »
4. 6. 2013 22:10
17
Prax HA
ahojte a este by som chcela ohladom hotelovej ak. ze ako je to s praxou..ze sa deli na odbornu a ucebnu..tak tomu trosku nerozumiem..vela je tej praxe? je aj v prvom? a niekde som citala ze je aj cez... Otvor fórum »
4. 6. 2013 21:40
64
Napíš sem ,,,, :)
Takže , napíšte do komentárov prečo chodíte na birdzko :D (téma založená čisto z nudy) Otvor fórum »
4. 6. 2013 21:31
48
Aky je vas fyzicky vztah ku kniham?
- knihy chytam len cistymi rukami (ci inymi koncatinami), najlepsie vsak rukavicami, pracujem s nimi opatrne, minimalnym tlakom a silou, najlepsie v sterilnom prostredi a v uplnom bezvetri, psychicky nezvladam, ak s mojimi knihami ina osoba zaobchadza neopa
Hlasuj »
4. 6. 2013 21:08Hlasuj »
2
Excel
mam tabulku, dva stlpce - proband č. , výkon. (1. 24s, 2. 16s, 3. 58s, 4. 42s, ... ) ako dosiahnem to aby sa mi to zoradilo podla výkonu... Otvor fórum »
4. 6. 2013 20:57
18
Neskrotné vlasy !!
Vždy keď sa osprchujem a vlasy mi vyschnú, sú hrozne suché a vyzerajú ako keby práve zelektrizovali. Už som skúšala všetko: masky, kondicionéry, všeliaké šampóny aj oleje a stále to tak mám. neviete... Otvor fórum »
4. 6. 2013 20:47
46
Sója - zdravá alebo zdraviu škodlivá?
Urcite sa tu najde kopec ludi, ktorí jedia soju..ale je skutocne zdrava? alebo prave naopak? len pre zaujimavost pridavam link na clanok co som dnes cital http://www. vladozlatos. com/blog/clanky-o-zdravi/soja-ako-hlavna-hrdinka-zdravej-vyzivy Otvor fórum »
4. 6. 2013 20:44
24
Ako je na tom váš záchod?
- Mám nový záchod, ktorý je na vysokej úrovni.
- Mám nový záchod, ale úplne obyčajný, nič extra nepotrebujem.
- Mám "deduška", ktorý sa onedlho rozpadne.
Ďalšie možnosti »
4. 6. 2013 20:23- Mám nový záchod, ale úplne obyčajný, nič extra nepotrebujem.
- Mám "deduška", ktorý sa onedlho rozpadne.
Ďalšie možnosti »
22
Kúpil si z vás niekto dnes knihu? Ak áno, akú?
Ja som kúpila mame k narodeninám od Helen Exley- Mojej láskavej mamičke :3 Otvor fórum »
4. 6. 2013 20:05- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?