Diskusie - 2872. stránka fóra
1
Výživa, kozmetika, ochrana zdravia
Nájde sa niekto, kto tento odbor študuje, alebo by mi vedel podať nejaké konkrétnejšie informácie o priebehu štúdia, o náročnosti (hlavne tej chemie), ďakujem Otvor fórum »
5. 6. 2013 15:02
35
Horory v ktorých týrajú ľudí
Robí vám problém pozerať také filmy? Máte na to žalúdok? Otvor fórum »
5. 6. 2013 14:31
20
Ja nemožem s Neho :D
http://www. youtube. com/watch?v=DhxmHqA0Qvs& list=PLxbr0Q8N-9VhahIIgK1offIKKiOLa7qj1 Otvor fórum »
5. 6. 2013 14:21
37
Kde uskladňujete vysavač?
5. 6. 2013 13:57
27
Festy a alkohol
ako isto viete, na väčšinu festival sa vlastný alkohol brať nesmie.. máte však nejaké tipy/rady ako si tam predsa len nejakú tú flašku prepašovať? :) Otvor fórum »
5. 6. 2013 12:59
45
Je podľa vás asexualita rovnocennou sexuálnou orientáciou?
- áno
- nie
- neviem, ešte som sa nad tým nezamýšľal/a, ale teraz sa zamyslím a potom zahlasujem...alebo aj nie
Ďalšie možnosti »
5. 6. 2013 12:47- nie
- neviem, ešte som sa nad tým nezamýšľal/a, ale teraz sa zamyslím a potom zahlasujem...alebo aj nie
Ďalšie možnosti »
30
Za Slovensko bez Iron Maiden :D
http://ssvj. webnode. sk/za-slovensko-bez-iron-maiden/ "svedská" hudba, MC = pán obradu, homosexuáli praktizujúci okultizmus, rozvedení speváci, zlí humanisti, zvrátená oddanosť "tvrdým štýlom". A tak. Už ste podpísali? :D Otvor fórum »
5. 6. 2013 12:19
7
Prímačky na farmáciu UK
čaute, za týždeň ma čakaju primačky na farmáciu neviete kolko bodov by som mal mať aby ma prijali ?? (približne) Otvor fórum »
5. 6. 2013 10:54
34
Rady ,,. :)
Prosím Vás poraďte mi chcela by som si s priateľom písať erotické smsky, spravy a tak... okrem toho by som chcela sa viac eroticky správať vysielať mu signály na verejnosti, ktoré pochopí iba on ... Viem,... Otvor fórum »
5. 6. 2013 10:46
18
UKF Nitra
Ahojte :) veľmi seriózne uvažujem nad odborom editorstvo a vydavateľská prax na UKF v Nitre. Bolo by super, ak by sa tu našiel niekto, kto navštevuje tento odbor a vie poradiť či je výučba kvalitná a pod.... Otvor fórum »
5. 6. 2013 09:33
11
Brigáda v ČR
Prosím vás, kde mám hladať, ak chcem ist pracovať do Českej republiky? :) len seriozne návrhy, ďakujem:)) Otvor fórum »
4. 6. 2013 23:06
143
Aký je podľa Vás normálny až slušný zostatkový zárobok?
Aká je podľa Vás taká normálna až slušnejšia čiastka, ktorá človeku zostane po zaplatení všetkých existenčných potrieb (nájom, energie, jedlo, doprava, atď. )? Jednoducho prachy, ktoré si môže človek užiť alebo šetriť... Otvor fórum »
4. 6. 2013 22:44
13
Informatika - univerzita komenskeho
zdravim je tu niekto kto sa hlasi na informatiku na univerzitu komenskeho? a ma primacky 11ho?? nezdaju sa vam minulorocne otazky hmmm prehnane?? http://www. fmph. uniba. sk/fileadmin/user_upload/editors/studium/prijimacky/priklady_inf/Informati Otvor fórum »
4. 6. 2013 22:10
17
Prax HA
ahojte a este by som chcela ohladom hotelovej ak. ze ako je to s praxou..ze sa deli na odbornu a ucebnu..tak tomu trosku nerozumiem..vela je tej praxe? je aj v prvom? a niekde som citala ze je aj cez... Otvor fórum »
4. 6. 2013 21:40
64
Napíš sem ,,,, :)
Takže , napíšte do komentárov prečo chodíte na birdzko :D (téma založená čisto z nudy) Otvor fórum »
4. 6. 2013 21:31- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 4 Ako si spomínaš na pubertu
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu