Diskusie - 2971. stránka fóra
35
Pomožte mi
vymyslieť nejaký slogan proti liekom na billboard ..mna už akosi nenapadá nič :D Otvor fórum »
21. 4. 2013 19:36
20
Kto vie písať na ruskej klávesnici?
Myslím plynule, ako na anglickej/slovenskej. Koľko dlho vám trvalo sa to naučiť?? :) Otvor fórum »
21. 4. 2013 19:04
5
Zverejnovanie fotiek, obrazkov na vlastnej stránke
Chcel by som sa opýtať ako je to zverejnením fotiek, obrázkov z cudzej webovej stránky či iného zdroja....ktorého nie som autorom, na vlastnej webovej stránke ? Je to povolené ? Stači tam pridať iba zdroj alebo mena autora... Otvor fórum »
21. 4. 2013 18:09
16
Jemné vlasy bez objemu
Prosím vás vedeli by ste mi pomôcť??- mám jemné vlasy bez objemu a keď ich vyžehlím alebo pomocou kulmy nakrútim tak vonku zafúka vietor a je po tom nevydrží mi to ani 15 min. aj keď dám lak... Otvor fórum »
21. 4. 2013 17:53
30
Kto mi prosim vysvetli, preco cim viac spim, tym viac som unavena?
Minuly tyzden som chodila na nocne a spala som denne asi 5 hodin, ale fungovala som, tento tyzden som si chcela ,,dopriat,, normalny spanok, takze som spala jeden den 8 hodin, dalsi den 9 hodin, ... Otvor fórum »
21. 4. 2013 17:22
14
Exodus 21, 22-27 vysvetlenie veršov!!!
potrebujem pomôcť s vysvetlením veršov 22-27 z druhej Mojžišovej knihy Exodus, 21 kapitoly....pls kto sa tomu rozumie napíšte mi... pls nič o tom neviem nájsť... dakujem Otvor fórum »
21. 4. 2013 16:14
14
Prosím poradte ale naozaj
mám takú úlohu na 1 týždeň v škole nám zadali čo máme spraviť a každý dostal iné veci/programy lenže ja som dostal to že mám spraviť web stránku kde bude registrácia užívateľov, chat, a kalendár lenže má to byť niečo... Otvor fórum »
21. 4. 2013 16:13
39
Keď si naberáš vodu z kohútiku do pohára, tak :
- ľavou držím pohár, pravou otáčam/dvíham kohútik.
- pravou držím pohár, ľavou otáčam/dvíham kohútik.
Hlasuj »
21. 4. 2013 16:07- pravou držím pohár, ľavou otáčam/dvíham kohútik.
Hlasuj »
8
zdravim, nedavno som jednej kamaratke povedal, ze je pre mna to najuzasnejsie dievca a tak.. jej reakcia bola, ze nevie ci nieco chce zmenit je to stratene? alebo z toho este moze byt... Otvor fórum »
21. 4. 2013 16:06
16
Už ste nad tým premýšľali,,. ?
Kde všetci dávajú sople, keď nikto nesmrká... ? :) (hehe) Otvor fórum »
21. 4. 2013 15:49
12
Tetovanie
http://stealherstyle. net/wp-content/uploads/2010/09/anchor. jpg Nemáte niekto tetovanie na tomto mieste ? Mohli by ste mi povedať asi ako ste vnímali bolesť na tomto mieste , poprípade k čomu by ste to vedeli prirovnali ? D. Otvor fórum »
21. 4. 2013 15:11
27
Máte skúsenosti s voluntary work?
chcem sa spýtať či už niekto z vás bol na nejakej dobrovoľnej práci v Afrike a tak.. až áno či by ste mi vedeli poslať nejaké stránky, ktoré takúto prácu sprostredkúvajú. Otvor fórum »
21. 4. 2013 14:53
26
Ahojte :D otázka pre tých čo majú skúsenosti s clip in ľudskými príčeskami. ako to je s gramážou?
Ide o to, že nechcem si objednať zlú,, aby to nevyzeralo riedke..a tak :) Ďakujem, za vaše názory, ocením každý jeden koment :) Otvor fórum »
21. 4. 2013 14:32
2
Zlá tlač
keď tlačím na laserovej tlačiarni na čiernobielo tvorí sa na jednej strane papiera tak bledočierny pás niečo ako rozmazaná farba alebo ako o nazvať čoho je to chyba cartidgeu? alebo niečoho iného? Otvor fórum »
21. 4. 2013 13:40
29
Mate nejaky "svoj trademark"?
Predvcerom ked som dopozeral Fantastic Mr. Foxa tak som sa tak zamyslel, ci mam nejaky trademark ako on (inak v tej postave som sa dost nasiel) ... a ked tak uvazujem, tak asi nie ... ... Otvor fórum »
21. 4. 2013 13:32
15
Toto ste si už čítali ?
Edward Gibbon, britský historik,, popsal v roce 1775 (!!!) ve svém díle „Úpadek a pád římské říše“ základní příčiny pádu římského impéria: ------------------------------ ---------------------------- 1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu p Otvor fórum »
21. 4. 2013 13:24
14
Sony/ Sony Ericsson
Mám takú otázku.... Zanikla firma Sony Ericsson, a vznikla nová pod názvom Sony? Alebo sa len Sony Ericsson premenoval na Sony? Vďaka za odpoveď. Áno, nepoužijem Google, pretože môj internet je v takom stave po limite,... Otvor fórum »
21. 4. 2013 13:15- 1 Boomeri
- 2 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 3 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?