Diskusie - 2982. stránka fóra
27
Ombre vlasy
Chcela by som si dať ombre štýl v blond farbe.. Mám hnedé vlasy.. Lenže neviem, či by mi chytila šampónová farba.. A neviem, aký odtieň si mám vybrať.. Buď zosvetľovač (320) alebo 308, alebo 310... Neviem,... Otvor fórum »
16. 4. 2013 21:51
65
šanca
už som chcel sem napisat dlkšiu dobu má šancu uplne priemerny 16r chalan u nejakej úplne dokolnalej 18r+- babi ? chcel by som dáku zbalit , len sa strašne bojim že ma odmietne a budem vyzerat... Otvor fórum »
16. 4. 2013 21:13
96
Vzťahy a ich oficiálnosť
Začneme úvodm: Niektorí moji spolužiaci (16-17 roční chalani) tvrdia, že vzťah nie je vzťahom, pokiaľ si dvaja ľudia nepovedia slovné spojenie "chodíme spolu", alebo niečo v tom zmysle. Nepríde Vám v... Otvor fórum »
16. 4. 2013 21:04
13
Viazanie topánok
Ahojte, zaújma ma Váš názor na viazanie kotníkovych topánok- tak aby bola mašľa/uzol schovaný, či už pod jazykom alebo niekde v topánke, ak máte tak neaké obrázky.. . :-) Otvor fórum »
16. 4. 2013 20:47
36
Našiel by sa niekto, kto by mal seminarku na ekonomickú tému ,, hocijaku v anglictine?
pomôže mi hocičo :) dakujem .. nemusi to byt seminarka.. ale ak sa nikto ochotný nenájde :D.. tak by ste by mi mohli aspon poradit dobru temu :) Otvor fórum »
16. 4. 2013 20:04
6
Nefunkčný Skype :(
Ahojte..takže mám Sony Xperia NEO. Všetko je naňom fajn, ale Skype mi funguje len cez wifi. Neviete mi poradiť aby fungoval aj cez orange mobilný internet?Ja keď zapnem skype cez mobilný internet, tak mne ukazuje, že som online aj odošlem... Otvor fórum »
16. 4. 2013 19:56
39
Ako sa napalujú cdčká?
Potrebovala by som napáliť karaoke na cdčko, ale nie vždy sa mi to podarí(rofl) Otvor fórum »
16. 4. 2013 19:44
30
Masturbácia
Chalani, zaujímala by ma jedna vec, keď si ho honíte a máte tesne pred ejakuláciou, zatláčate si na miesto zvané perineum? :) párkrát som sa s tým stretla, viem, že je to veľmi citlivé... Otvor fórum »
16. 4. 2013 19:43
5
Sony xperia tipo
čawte chcem sa spýtať telefon je nabitý na 56percent a nenabíja sa mi čo mám robiť prosím poradte mi diks a ešte všetko mám dobre zapojené aj baterku mám dobre :D :D :D Otvor fórum »
16. 4. 2013 19:43
10
Old School
Ahojte, robím takú menšiu spoločenskú sondu na tému "Old School". Budem rád, ak sem napíšete, čo už podľa vás nie je trendy, ale radi na to spomínate, pri čom vás chytá nostalgia alebo čo... Otvor fórum »
16. 4. 2013 18:55
12
Čierne vlasy
Čaute :)) viem že to tu už bpolo vela krát ako sa dostať z čiernej na hnedú a ako zosvetliť vlasy a ako sa zbavˇiť čiernej... mám teraz takú konkrétnejšiu otázku ..je možné aby som dostala z čiernych vlasov hnedé... Otvor fórum »
16. 4. 2013 18:44
8
Práca v zahraničí
Nepoznáte niekto dobrú agentúru, ktorá si nevyžaduje príliš veľké poplatky a zabezpečí letnú brigádu v zahraničí ? Chceli by sme od júla s kamarátkou vycestovať niekde za prácou a neviem sa dostať k správnej agentúre. Za Vaše odpovede... Otvor fórum »
16. 4. 2013 18:25
14
Iná škola alebo ostať na tej istej ?
Mám taký problém mám 3 ročnú školu robím zaverečky ale na nadstavbu tam už nechcem ísť lebo to tam nemám rada ale mám možnosť inde ale bojím sa kolektívu a všetkého toho zvykania si na nové prostredie ... Otvor fórum »
16. 4. 2013 18:05
44
Aku činnost by ste teraz najradsej robili ?
Aku činnost by ste teraz najradsej robili ? Otvor fórum »
16. 4. 2013 17:59
4
životné prostredie
Ahooj :) máme spraviť na fyziku projekt o poškodzovaní životného prostredia. Máte nejake originálny nápad ako ho chrániť? :) Otvor fórum »
16. 4. 2013 17:47
4
Ontogenéza, rodozmena
Poznáte na nete dobré stránky, kde by to bolo stručne a výstižne vysvetlené ? Lebo ja som toho moc nenašiel. Hlavne, čo sa týka amitózy, mitózy, meiózy a ich ďalšieho delenia. Otvor fórum »
16. 4. 2013 17:42
34
Ospravedlnec
nepoznáte v ba dákeho lekára ku ktorému si bez objednania prídem a za evríčka mi dá ospravedlnenku na minulý týždeń? áno znie to nereálne ale tak zúfalá som a áno som piča keď neviem blicovať, hovorím... Otvor fórum »
16. 4. 2013 16:09- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 4 Akej farby máte dnes socks
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?