Diskusie - 4867. stránka fóra
71
50
Radšej žijete cez deň alebo v noci? A mestá sa Vám páčia viac v noci alebo cez deň?
Napíšte vaše názory o noci a celkovo o živote v noci. Niektorí ľudia žijú hlavne v noci- napr. taxikári, niektorí lekári... Ja osobne mám radšej noc, lebo v meste je málo ľudí,... Otvor fórum »
23. 10. 2011 13:02
29
Béčkové Horory
Aký je váš názor na béčkové horory ? Vyhľadávate ich, alebo nimi opovrhujete ? Má podľa vás zmysel v dnešnej dobe natáčať podobným štýlom ? Otvor fórum »
23. 10. 2011 12:20
16
Budo shop BA
Halo, vie niekto kde v Bratislave je kamenný budo shop ? Konkrétne sa jedná o bokken, chcem si ho však chytiť do ruky predtým než ho kúpim. Ten ktorý mám teraz som... Otvor fórum »
23. 10. 2011 11:35
18
Viete mi nejaký poradiť?
Ak ste nahodou citali alebo citate nejaky historicky roman alebo novelu, v ktorom je vykreslena vtedajsia spolocnost ako kruta a uchylna a aj samotny pribeh je zaujimavy a nemusi tam byt happyend, tak dajte nazvy romanov :) citala... Otvor fórum »
23. 10. 2011 11:12
26
Počuváte alebo poznáte nejaké ruské alebo východné pesničky typu Bezrjukov, Vysockij a piesne o vojne?
áno počúvam, všade kde sa, len dá. ##občas si to pustím, ale len kôli ruštine a gitarovému doprovodu. ##poznám, ale nejak ma to neberie. ##nie nepočúvam, ale vraj to existuje. ##nepočúvam ruskú hudbu a ani... Otvor fórum »
23. 10. 2011 11:07
25
Pomohli by ste mi vymysliet dáke umelecké meno pre fotografa?. Volám sa Jakub Lepieš a zatial mi nič nenapadá
Pomohli by ste mi vymysliet dáke umelecké meno pre fotografa?. Volám sa Jakub Lepieš a zatial mi nič nenapadá Otvor fórum »
23. 10. 2011 10:09
10
Lasica, satinský - soiree. Máte?
lasica a satinský boli spolu dokonalí. Naozaj úprimne zbožňujem ich inteligentný humor. Preto ma ide poraziť z toho že tá kniha sa nedá absolútne nikde zohnať. Strašne ju chcem. Kto mi ju vie predať? Otvor fórum »
23. 10. 2011 08:28
42
Kofola
v com je kofola nezdrava?..a co sposobuje nadmerne pitie kofoly? neviete nahodou?..dakujem:) Otvor fórum »
23. 10. 2011 00:27
6
Youtube
Kde sa dá vymazať video z Youtube, nikde to nomožem nájsť ? Ďakujem Otvor fórum »
22. 10. 2011 23:59
7
Kto ma industrial?
Chcem si dat industrial no zvazujem stale pre a proti. preto by som chcela vediet nazor niekoho kto ho ma/mal ci je spokojny a ci nema volake problemy s tym, aky bol proces a tak. :) Otvor fórum »
22. 10. 2011 23:44
36
Co cez den robite?
co robite cez den? ci jeto pracovny tyzden alebo vikend. pripadne napiste svoje zaluby a tak... lebo ja hockedy umieram od nudy Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:56
26
Chcem mat biele zuby !!
pytam sa vas : cim si mam vybielit zuby ?? co mate zarucene ze pomaha ? aj hocijaky domaci sposob.. alebo tie bieliace pasiky pomahaju ? PORADTEE !! :D Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:45
34
Stale mate radi davida guettu?
Ja som nemal a ani nemam :) A uz aspon viem preco som nemal :D http://www. youtube. com/watch?v=gH44LReqq8Q Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:43- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Si fatphobic?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Kedy ste mali naposledy sex?
- 2 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 3 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Si fatphobic?
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 9 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?