Diskusie - 4921. stránka fóra
12
Preinstalovanie win7
takze takto... mam cely zasrany pc :D..a win7 ... ked som notebook kupovala myslim ze CD cko od winu som nedostala..ale uz bol tam? :D... alebo ja neviem proste nemam cd........ a chcela by som to preinstalovat..... a... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:14
16
Hľadá sa ďalšia pesnička,,
Túto tému sem dávam lebo tú blbú pieseň hľadám už vyše roka... bohužiaľ nemám ukážku ani nič... viem len že v niektorých filmoch býva na konci..... najprv je taká smutná melódia, potom začne spievať baba a po čase sa k... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:10
1
Poradte mi meno filmu
Cawte nevie niekto aky to je film? cca ide tam o jednu rodinu co boli svedkovia vrazdy alebo nieco take uz si poresne nepmetam a policia im da novu identitu, nove mena, priezviska, nove byvanie, skolu...... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:02
19
Pharmatex
Ahojte, kúpila som si Pharmatex (vaginálne kapsule) a s priatelom sme ich pouzili a povodne sme chceli dotoho ist s prerusovanou sulozou, ale nejako nevydalo... aka je sanca ze som tehotna ? mate niekto nejake skusnosti... Otvor fórum »
4. 10. 2011 14:00
14
Krádež
Keď viem na 100% meno (som si istá, že to bol on!), človeka, ktorý mi odcudzil doklady a peniaze, môžem ho udať policií? Problém je, že ten človek nebýva tam, kde má udané trvalé... Otvor fórum »
4. 10. 2011 13:56
8
Zdravé vlasy =)
Prosím vás hlavne holky =) mate niaky typ pre zdrave vlasy? =) alebo aky pužívate šampon ?.. s ktorým ste vy spokojné a neškodí ? .. a ešte niaky typ aby mi nevypadavali ="( lebo ich mam strašne zničene... Otvor fórum »
4. 10. 2011 13:53
18
Citát na zamyslenie ,,??
napriklad o živote ..alebo ..? :) aky je vaš naj?? Otvor fórum »
4. 10. 2011 12:53
22
Je možné aby som podrástol do 21?
Mám Už o deň 16 :D momentálne sa venujem trojboju cca rok aj štvrť aby som to upresnil :) (resp. zdvíham veľké váhy), chystám sa už o mesiac pestovať iný koníček teda napr. taký thajský box alebo taekwondo +... Otvor fórum »
4. 10. 2011 06:58
21
Ist do toho ci nie ?
Poznam sa s jednym chalanom asi mesiac aj pol... sme v podstate kamarati .... velmi sme si sadli ... aj povahovo... uplne super sa s nim citim a vedela by som si predstavit aj nieco viac s... Otvor fórum »
4. 10. 2011 02:20
8
Štatistická anketa - vaše vzdelanie/zamestnanie?
3. 10. 2011 23:35
18
Páči sa vám toto NOVÉ video "Lady is a tramp" Tonny Bennet ft. Lady Gaga
http://www. youtube. com/watch?v=ZPAmDULCVrU TAké no hm..zaujímve:D ten starý párda ledva žije:D a tá gaga krásne speiva ale... ona je na dorgach ze?:D takto sa normálny clovek nespráva:D Otvor fórum »
3. 10. 2011 23:14
46
- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?