Ignorujuc vsetky mozne casove paradoxy, co by mohli nastat, ano, urobil. A ak by to ozaj fungovalo, dal by som vsetky svoje uspory na jedno tocenie rulety
Ja by som chcela, veľmi,ale potom by sa všetko v prítomnosti dialo inak... život ma naučil,že všetko zlé je na niečo dobré, aj keď to na prvý pohľad nie je vidieť... Stalo sa tak ako sa stalo a zmeniť sa to už nedá. Netreba sa nad tým zamýšľať,lebo to zbytočne deprimuje,keďže to zmeniť nikto nevie.
na jednej strane by som chcela, lebo by som mohla isté veci zmeniť a mohli by dopadnúť úplne inak...ale na druhej strane možno by dopadli tak isto a pravdupovediac už by sa mi nechcelo prechádzať celým tým istým obdobím ešte raz...že by sa tie isté veci okolo mňa diali ešte jeden krát..to už by ma nudilo...ale na niektorých situáciách by som sa dobre pobavila takže hej, chcela by som
nie, lebo tym by som narusila celu moju buducnost a tym padom by som nebola clovekom akym som dnes a nepoznala by som ludi ktorych poznam teraz. predstavte si aj tym ze prave TERAZ ste sa rozhodli ze odpisete na tuto discusiu ci co to je a tym padom vas zvysok dna sa teraz bude riadit podla tohto rozhodnutia a keby ste sa vratili a urobili uplne nieco ine tak by ste nerobili co teraz idete robit.
jasné že áno... presne by som zmenil veci o ktorých viem že boli zlé... to je logické... ale na druhej strane možno by som urobil iné chyby...ale každopdáne by som to skúsil. a dal si väčší pozor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a asi to tak má byť.