Diskusie - 4819. stránka fóra
16
Máte radi / používate Twitter?
8. 11. 2011 19:28
14
Poraďte dobrú poviedku!
Čaute, čaute, mám jednu vec - poraďte dáku dobrú (najlepšie od slovenského autora, ale nemusí byť) a zaujímavú poviedku... potrebujem to k prijímačkám :) dúfam, že dačo dobré poradíte. Díkes, čaaauko!! Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:19
46
Aj vy uhnete pohľadom, keď sa vám niekto tak zahĺbi svojim pohľadom do očí,,. ??
- áno, mám taký divný, blbý pocit..
- nie, nikdy sa necítim divne ani previnilo
- nie
Ďalšie možnosti »
8. 11. 2011 18:59- nie, nikdy sa necítim divne ani previnilo
- nie
Ďalšie možnosti »
16
Zaverecne skusky v autoskole
Ako prebiehali tie vase? Mna uz coskoro cakaju a tak stale rozmyslam, na co vsetko si budem musiet davat pozor pri soferovani :D Dake tie fizlovske "chytaky" a podobne.. Btw, pustali ste... Otvor fórum »
8. 11. 2011 18:34
18
Vysoká škola
Dobrý deň :) chcela by som sa len opýtať, že som deviatačka na základnej škole... učím sa na jednotky a dvojky, v osmičke som mala samé jednotky len zo slovenčiny a matematiky som mala dvojky ... chcela by... Otvor fórum »
8. 11. 2011 18:31
27
Urýchlenie rastu
Dobry den , bol by som len rad keby som sa dozvedel od vas, ako urychlit rast, sice pomaly rastiem, len keby sa dalo umoznit tento jav... ci existuju na to specificke cviky a nejaka vydatna strava, dakujem za pochopenie... Otvor fórum »
8. 11. 2011 18:29
18
Ktorý z nosový sprejov máte najradšej, ktorý vám zaberá?
8. 11. 2011 18:27
47
Čo poviete na takúto odpoveď baby, keď ju pozvete von ?
Ahojte, chcem sa spýtať na čosi. Už dlhšie sa poznám s jednou babou a máme super vzťah-kamarátsky. Vždy keď sme spolu rozprávame sa smejeme sa ja stále rozumieme si a proste keď sme spolu, väčšinou v... Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:57
14
EUBA BA
Chcem sa spýtať na EUBU V BA... konkrétne na Cestovný ruch, alebo niečo podobné..a v prvom rade či sú tam tie príjmačky moc náročné... ?? Videla som, že na ich stránke predávajú nejaké knižky, bude mi to... Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:57
4
Pochody
prečo keď majú sodomisti pochod, tak štát nepoužije vodné delá ? Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:45
87
Čo budete robiť 11. 11. 11 o 11:11?
Kedze v piatok skolu nemam a na stole sa mi uz pekne dlho usadza prach, ja to vidim na nejake upratovanie :D Co budete robit v ten okamih? (pravdepodobne) Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:33
13
Chemicky vypocet
Potrebovala by som pomoct s jednym prikladom... neviem si rady s: pacietovi sa pri vysetreni zaludku odobralo sonduou behom 30 minut 45ml zal. stavy. Do kadicky sme z nej odobrali 5ml, doplnili destilovanou vodou do objemu... Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:29
14
Birdz
ako sa da vymazat ucet birdzu???????????????????????????????????????????????????????surne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:29
29
Čo si myslíte o tejto pesničke? ( v 1. komente )
http://www. youtube. com/watch?v=GnBYdUXi3Eg Don Omar & Lucenzo - Danza Kuduro Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:19
31
Ktorá slovenská kapela je najlepšia ?
Billy Harman##Budha z Marsu##Nedálinda##Ne mame##Tu bolaTanka##Morská chata##Pudlík Hany Elvisovej##Slobodná Eu ropa##Smola a pušky##Luna A Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:10
17
Odkiaľ pochádzali Cyril a Metod?
Viem, že zo Solúna , ale máme zistiť , ako sa volá toto mesto v súčasnosti ... Na googli mi píše , že je to Solún , ale malo by to byť iné... Otvor fórum »
8. 11. 2011 17:08
14
Povesť
ludiaaa. prosím o pomoc .. musím si zohnať nejakú povesť ktorú by som sa učila... približne na stranu alebo okolo strany len nie kratšiu.. neviete o nejakej? a hlavne nie českú ale slovenskú.. a v knižnici nie ... Otvor fórum »
8. 11. 2011 16:05
9
Napalovanie CD
Zdravím, neviete niekto ako napáliť CD aby bolo ako originálne?... pretože mám v aute vstavané autorádio a berie mi len originál CD... . Otvor fórum »
8. 11. 2011 16:01- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Ako utierate prach?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 6 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 5 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 6 Ako utierate prach?
- 7 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- nie:P
- dakedy dávno,teraz už nie
Hlasuj »