Diskusie - 4828. stránka fóra
12
Sucasne nekomercne filmy
viete o nejakom dobrom nekomercnom filme( rok 2010, 2011) mozu byt zahranicne aj slovenske Otvor fórum »
5. 11. 2011 12:55
44
Načapali vás už pri masturbovaní?
Pýtam sa to preto, lebo mne sa to teraz asi stalo, ale robila sa, že nič nevidela. Stalo sa vám to už? Aká bola dotyčného reakcia? Otvor fórum »
5. 11. 2011 12:48
10
Aká je najlepšia www stránka?
5. 11. 2011 12:39
15
Aké Parfémy u Vás bodujú, Ktoré musíte mať stále pri sebe ?
Medzi moje srdcovky patrí Divine a Chloe ♥ =) Otvor fórum »
5. 11. 2011 12:35
20
MHD pokuta
Cawte. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost z pisanim ziadosti o odpustenie pokuty MHD. Mala som 30 min. listok. V Presove na hlavnej mi ho revizor skontroloval aj kartu a vsetko bolo v poriadku. Mala som v plane... Otvor fórum »
5. 11. 2011 11:04
12
Kvalitny servis digitalnych zrkadloviek?
Zdravim vsetkych nadsencov techniky hlavne tej co foti :) Stala sa mi vec, ktoru vela z vas mozno pozna, pad drahej zrkadlovky je nieco ako keby mi niekto dal kopanec do srdca. Telo je v... Otvor fórum »
5. 11. 2011 11:04
24
Otázka pre tých, čo majú nejakú rečovú vadu
Včera ma len tak napadlo, že keď si človek s nejakou rečovou vadou (napr. keď račkuje, alebo šušle alebo ja neviem čo) číta v mysli text, či ho číta normálne alebo aj v mysli má túto... Otvor fórum »
5. 11. 2011 11:03
7
Pripajanie sa cez wifi,,. s pausalom od Orange
Chcel by som sa opytat... vyuzivam pausal od orange... a na kontrole spotreby som mal mimo preplatene 0, 14 eur,,,,avsak vecer som sa pripajal na wifi domacu siet... tato wifi je domaca siet samostatne platena na heslo... Otvor fórum »
5. 11. 2011 10:51
1
Lineage 2
Prosim vás vie mi nietko poradit ... Kamarat mi dal na USB lineage + server prsote všetko ... ale to bolo asi tak pred rokom -dvoma. A ja chcem teraz ten server zmeniť len tam nieje inštalačka v tom .... Otvor fórum »
5. 11. 2011 10:46
2
Kindle 3
Chcela by som sa spýtať, aké všetky formáty Kindle podporuje. Či by mi otvoril knihu v pdf, rar, epub a i. a či zobrazenie bude prijateľné (čo sa týka veľkosti stránky, čitateľnosti písmen atď),... Otvor fórum »
5. 11. 2011 10:43
13
Teen drama
Nepoznáte nejakú dobrú teen drámu? alebo ak tak nejakú drámu?? V poslednej dobe ma začali riadne baviť. . Otvor fórum »
5. 11. 2011 10:10
8
Prečo nemôžem jailbreak My iPhone 4S?
Kúpil som si iPhone 4S v tomto mesiaci. http://goo. gl/mi3c0 Ale nemôžem to útek z väzenia. Dajte mi pomoct .. To je dôvod, prečo? Otvor fórum »
5. 11. 2011 09:09
15
Je to oblečenie dosť sexy?
Chcel by som si vybrať šaty na párty. http://bgo. tw/cwypo Je to oblečenie dosť sexy? Váš návrh? Otvor fórum »
5. 11. 2011 07:56
9
Jar Adely Ostrolúckej
Ahojte, nemal by niekto zaujem kupit knihu Jar Adely Ostroluckej? Predam ju za 3€:) Otvor fórum »
5. 11. 2011 07:09- 1 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 7 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 10 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?