Diskusie - 5000. stránka fóra
18
Ring TV
Minule som si tak v noci nemala čím posvietiť na jedlo, lebo mi nefungovala žiarovka, tak som zapla telku a hladala čo najsvetlejší program. (A teraz pointa) Pozerala som ring tv a otázka znie, že jakto, ... Otvor fórum »
2. 9. 2011 23:13
58
Aké slová ste hovorili ako malí?
U mňa napríklad há-muňa bol zajac, puj bola morka :D máte aj vy nejaké vtipné slovíčka z detstva? Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:47
9
Lekar v Cechach
Stahujem sa do Ciech a budem tam potrebovat aj nejakych lekarov. Minimalne ocneho. Som normalne poistena na Slovensku. Mozem mat teda v Cechach takychto lekarov?? Nemyslim teraz ze ked ide o akutny stav, ale chodit tam... Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:40
47
Udrží lekárske tajomstvo?
Ahojte. Ja som sa len chcela spýtať (ak to tu už nebolo, potom sa ospravedlňujem), že keď pôjdem ku gynekológovi a bude sa ma pýtať, že či som už mala pohlavný styk a ja poviem, ... Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:21čo hovoríte na toto? http://www.youtube.net/watch?v=1KQBko8fHYo
čo hovoríte na toto? http://www. youtube. com/watch?v=1KQBko8fHYo Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:54
30
Koľko peňazí minie študent VŠ za mesiac?
Peniaze. Bol a je s nimi večný problém. A preto sa pýtam! Ako sa s ním pasuje študent VŠ? Zaujíma ma koľko asi tak minie študent VŠ ak býva na priváte v... Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:53
10
Potrebujem text !
WTF ?... nechápem čo tu mám robiť len niečo potrebujem. Kto by mi vedel napísať text piesne Oj, zabava....súrne to potrebujem kto to pozná tak prosím chop sa toho a píš ! =) Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:23
29
Priateľstvo
Čo si pod týmto slovom prestavujete ? A čo pre Vás znamená? Môže podľa Vás existovať veľmi dobré priateľstvo medzi chlapcom a dievčaťom, ktoré by neprerástlo do lásky? :D Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:07
48
Da sa vobec pozastaviť niečim moj rast?
ahojte! chcem byť niššia-ale dufam, že ma pochopéíte! mám 13 rokov a meriam cca 180 cm-nieje nato niečo? teraz sa určite smejete ale byť takym vysokym clovekom a este ktomu ked mate 13 rokov-je... Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:04
32
Su podla teba tie pravidla vo FARME spravodlive???
2. 9. 2011 20:59
13
Aký skateboard je asi najlepší?
Čaute, chcem sa opýtať, koľko vrstiev je najlepšie mať na skateboarde? A aká značka je podľa vás najlepšia? diki Otvor fórum »
2. 9. 2011 19:39
14
Ako urobiť šnúru (roznožku)?
už dlhšie sa o to pokúšam. ráno aj večer sa snažím ist čo najnižšie k zemi a teraz ked už to skoro je ma strašne začali boliet nohy alebo skor klby pretože pri iných činnostiach ma nič neboli akurat ked... Otvor fórum »
2. 9. 2011 19:31
32
Robíte veci spontánne ?
Trvá vám dlho kým sa k niečomu odhodláte? Keď vám niečo napadne, čo by ste mohli spraviť, tak to aj (hneď) spravíte alebo nad tým pol dňa rozmýšľate a nakoniec to možno ani nespravíte lebo sa napr. ... Otvor fórum »
2. 9. 2011 19:16
- Street tanecnik
- Talentovany klavirista
Ďalšie možnosti »